SpellBoy Directe Grammatica- en Spellingscontrole, wereldwijd vertrouwd door miljoenen mensen. Directe Grammatica- en Spellingscontrole Grammatica & Spellingscontrole Spellingscontrole

Toon Spellingcontrolegereedschap

Over onze Dienst

SpellBoy vindt veel fouten die een eenvoudige spellingcontrole (zoals Microsoft Word) niet kan detecteren. Naast normale spelfouten vindt het grammaticale- en stijlfouten. Het gebruik is helemaal gratis en we zullen je teksten niet opslaan in om je volledige privacy te garanderen .
Probeer het uit en ontdek waarom miljoenen mensen over de hele wereld vertrouwen hebben in onze dienst.

Ondersteunt 13 Talen

De ondersteunde talen zijn Nederlands, Engels (Amerikaans, Brits, Canadees, Australië), Duits (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk), Portuguees (Portugal, Brazilië), Spaans, Frans en zelfs Russisch.

Gebaseerd op toonaangevende Technologie

De regelset en algoritmen van onze spellingcontroledienst zijn gebaseerd op het marktleidende spellingscontrole van LanguageTool. Het is 100% open source en de gemeenschap erachter kan je hulp en donaties te allen tijde gebruiken.

Opgericht in 2007

Founder - Christopher Blum Hallo, ik ben Christopher Blum , Oprichter en Ontwikkelaar van SpellBoy.
Ik woon in een kleine buitenwijk van Hamburg (Duitsland). In 2007 was ik gefrustreerd over de stand van zaken met betrekking tot de spellingcontroletechnologie en besloot ik een gemakkelijk toegankelijke, webgebaseerde spelling- en grammaticacontrole te bouwen die niet alleen gratis te gebruiken is, maar ook geavanceerder is dan andere hulpprogramma's. Meer dan 8 miljoen mensen over de hele wereld hebben het tot nu toe gebruikt.
Ik zou graag horen wat jij ervan vindt